Helkroppsmassage malmö spa södermalm

helkroppsmassage malmö spa södermalm

Sparadiset är det personliga, mysiga dagspat som finns med tre anläggningar i centrala Stockholm (Södermalm, Östermalm och Kungsholmen) och samt med en anläggning i centrala Malmö. Sparadiset driver även spa-anläggningarna på två konferensanläggningar, Krusenberg Herrgård strax utanför Uppsala och anrika  ‎Klassisk massage · ‎Spabehandlingar · ‎Spaavdelningar · ‎Erbjudanden. Vi har ett stort utbud av spabehandlingar, djupgående massage och hudterapeutiska ansiktsbehandlingar. Varmt välkommen till Sparadiset. I våra massagebehandlingar arbetar vi djupgående och terapeuten blandar olika massagetekniker för att släppa på spänningar. Vi gör även avslappnande massage, berätta för din terapeut så anpassar vi oss efter dina önskemål. Sparadiset Östermalm Stockholm. Sibyllegatan 50b 43 Stockholm T-bana Stadion.

Videos

Thaimassage på Södermalm i Stockholm Sparadiset är det personliga, mysiga dagspat som finns på Söder, Östermalm, Kungsholmen i Stockholm och nu även i centrala Malmö. Vi erbjuder djupgående massage i kombination med lyxiga spabehandlingar och exotiska spa-avdelningar i en spännande miljö! Alla våra behandlingar och. På Östermalm ligger Hawaii! Glöm det trista grå utanför och smyg in i den varma Hawaiianska miljön med mycket blommor och grönt. Vi har ett stort utbud av spabehandlingar, djupgående massage och hudterapeutiska ansiktsbehandlingar. Varmt välkommen till Sparadiset.

Helkroppsmassage malmö spa södermalm - fria

Vi erbjuder djupgående massage i kombination med lyxiga spabehandlingar och exotiska spa-avdelningar i en spännande miljö! Chocolate de Luxe Ritual. Vaxning av bikinilinje eller Dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika vissa framtida besvär. Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt. Sparadiset Malmö Boka behandling. helkroppsmassage malmö spa södermalm

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *